Paprika & Spår

Ge mig paprika! Vet inte varför men blev så sjukt sugen på paprika för en stund sen! Naturligtvis fanns det inte minsta bit paprika kvar så jag får vänta till vi åker och handlar imorgon.

Jag och Gissa hade en störtskön promenad i skogen förut. När vi var mitt i skogen tog jag äntligen tag i mitt nya projekt! Jag la ett spår. Gissa har aldrig spårat innan, inte med mig iaf men när  jag släppte på henne så började jag fundera lite på om hon gjort det hos sin förra ägare (som hade henne tills hon va 9mån) för hon förstod direkt vad det handlade om...skall nog testa imon igen!




Gissa


Tävlingar!

Jag är med och tävlar!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!




Är även med och tävlar om mysiga Cockos-produkter
HÄR.


090831

Så, datum som rubrik istället för nått som endå inte har någon mening med det???

Idag börjar projektet "hålla vikten". För er som inte vet så gick jag ner 17kg för ett par år sen under en lunginflammation, innan dess hade jag ett BMI på 30 (fetma). Sen hände det konstiga, för några veckor sen tappade jag helt plötsligt några kg helt plötsligt men nu har jag bara dom senaste dagarna gått upp massor och det fortsätter öka så nu är det nog! Hade tänkt att gå efter viktväktarnas Points-tabell när jag äter några veckor framöver för att se hur det blir då. Hade gärna gått ner de 3kg jag gått upp men sen ligger jag där jag skall i vikt, det gäller bara att hålla det så :)
Har ingen aning om hur det kommer gå så kommer säkert bli massa tjat om det i bloggen för att hålla motiviationen uppe!

Nu skall jag gå ut med Gissa<3! Vi skall gå en sväng i skogen sammtidigt som jag jag tänkte lyssna på ett par kapitel ur min bok som ännu inte är färdiglyssnad.

rubrik? bah!

Sova vid denna tiden kanske? Nä, jag är verkligen inte trött. Både jag och Magnus sitter och tittar på TV och spelar pokemon. Gillar mitt DS och fodralet till. Diskret och litet. Köpte båda i Japan förra sommaren!

  



Magnus gjorde mat som serverades på våra hittills oanvända fina uppläggninsfat!



Efter nästan hälften av allt blev jag sjukt mätt!

Nä, nu skall jag nog ta mig en prommenad med Gissa och sen hoppa i säng och lägga mig och spela där istället!


Armvärmare!

Sagan om Ringen med alla bortklippta scener är en lååång film! På tok för lång för att jag skall kunna sitta sysslolös hela tiden så jag tog tag i ett av de nya garnerna jag köpte på Ica igår (12kr/nystan) och virkade en armvärmare<3! Det tog ungefär två timmar med lite pauser för att plåstra om mitt stackars finger som fått en liten blåsa :P Idag skall jag göra nummer 2 och sen skall jag gå på det grå garnet och göra ett par längre!

Garnet som är vanligt (billigt) stickgarn är för stickor strl 4 1/2 men jag använde en virknål strl 5mm och det blev jättebra!
Resultatet:



Lägger upp en bild på båda när nästa är klar!


Myskväll

En riktig myskväll blev det igår och det blev dessutom ganska sent så jag hann inte lägga upp bilderna som jag var så duktig och tog efter en hel det krångel med kameran...den var tydligen inställd på något som hette kvällsmotiv och det tog en stund innan jag listade ut detta :P
Filmen blev som sagt Sagan om Ringen, Konungens återkommst. Har nog sett de filmerna hur många gånger som helst nu men jag får helt enkelt inte nog. Vet inte om någon film någonsinn kommer överglänsa dom, iaf inte ur mitt perspektiv :) Skall bli sjukt kul och ser hur Bilbo blir! Kommer ju helt klart att köa utanför biografen!



Mums, Tacos!


Hemma!

Eller ja, jag kom hem igår men va på tok för seg och trött för att ens komma på tanken att blogga om det :P
Idag är jag allmänt jätteseg och trött, sov dåligt i natt, vet inte varför för jag var verkligen jättetrött men hade skumma drömmar...

Har spenderat dagen med att sitta i soffan och titta på TV och har även virkat lite. Mitt ljusrosa garn håller på att ta slut, det gick åt mer till min Mew än vad jag väntat mig så jag har bett mamma att köpa ett par nystan på måndag och slänga på brevlådan :)
Skall se om jag kan lägga upp bilder på det ikväll när jag gjort så mycket jag kan på den, vem vet; det kanske räcker precis?

Nu skall jag dra ut till kaninerna och sen skall vi åka och handla mat! Ikväll blir det Tacos och Sagan om Ringen 3!

kram på er!

Shopping!

NU är äntligen väggen färdigmålad! Men jag väntar med att åka hem tills imorgon, är riktigt trött faktiskt och mina armar känns som gelé av nått slag.
Iaf jag var och shoppade lite mer garn till mina många små virkningprojekt. Vissa färger måste man ju ha tex brun och gul men det slank även ner några fler nystan i påsen. Det är så sjukt billigt med garn här så man får passa på!
Har fått en del av mamma och pappa som tack för hjälpen med väggen så jag har inte köpt rikitigt alla själv ;)



Även några virknålar och strumpstckor åkte med ;)



Min korg svämmar över!!!

Tävling 22/8-09

Ja, jag va ju och tävlade och det glömde jag ju blogga om så som jag flyger fram och tillbaka överallt.
Det var längesen jag tävlade, över ett halvår sen. Det var första gången jag vaknade upp på morgonen och kände den där känslan av att "shit va kul det skall bli idag" istället för "ånej, måste jag gå upp och åka massa bil nu" som jag känt när det gäller kaninhoppning det senaste åren.

Efterssom jag sålde av de flesta kaninerna när jag slutade har jag inte så många kvar. Trias, Ville och Glittra som är i form att tävla (Glimma bara brunstar) så det blev ovanligt billigt för mig att tävla denna gång ;)



Varken Ville eller Trias är dock i kondition för att hoppa som dom brukar men Glittra därimot skötte sig hur fint som helst.
På lördagen tog hon sista pinnen till Svår i krok genom att gå 2+1 och kom med det fyra.
Trias tyckte det var skoj att hoppa höjd igen men utan muskler är det svårt. 70cm på första försöket räckte dock till en andra plats vilket jag tyckte va toppen! Det är ju inte så att han behöver några mer cert :)

  

På söndagen hade jag bara Glittra med mig efterssom det inte var några elitklasser. Hon gjorde sina debuter i svårklass och hoppade som aldrig förr! 0+2 i första klassen! I andra klassen var hon trött och försökte sig på lite "honfasoner" som att putta ner de enklaste hinderna för att sen hoppa de största och längsta på hela banan... skumma kanin...
En tredje och en fjärdeplats blev det iaf men inga pinner efterssom det bara var några få starter.
  

60kr i presentkort på Granngården fick iaf följa med mig hem^^

Slut på rubriker...igen...

Funderar snart på att bara börja skriva datum som rubriker, det är ju endå inga vettiga?

Jag är mätt som en full pannkaka (!?) och snart tar batteriet till datorn slut så jag måste sätta den i soffan för att nå laddningssladden, problemet är att då kan jag inte ha internet för då når inte kabeln och här där den når finns inget uttag så att jag kan ladda samtidigt...taskigt läge? ehh ja!
Tänkte iaf slå mig ner i ett hörn i soffan och fortsätta virka på Kitty-dockan så att hon blir klar någon gång. Sen skall jag fortsätta sticka på mina strumpor som med skall bli klara innan det börjar bli kallt ute iaf ;) Det är blå raggsockar och jag hade tänkt att göra ett par till älskling med ^^

Hittade bilder på mammas kamera på Troll sen den dagen då jag hämtade hem honom! Bilden i mitten skall vi förstora!

     

SÖTISEN!

Äpple, muffins och en del av Mew!

Är det som har tillverkats än så länge! Jag lärde mig virka för en vecka sen så det är väl inga jättevackra skapelser men dom duger:D


Mew
(Pokemon #151) - huvud



Äpple och muffins
Äpplet var det första jag virkade, hade en alldeles för stor virknål för garnet jag använde så tyvärr lyser stoppningen igenom och formen blev mer som en tomat eftersstom
Gustav har tuggat på den :P
Muffinsen har påsydda pärlor som strössel.
Skall ta bättre bilder när jag har tillgång till bättre kamera.


Har även börjat på en Hello Kitty-docka (såklart!) fotar henne senare för nu är det dags för mat!

Kinna igen!

Nu är jag i Kinna igen, denna gången för att hjälpa pappa att måla deras yttervägg på huset. Lite läskigt måste jag säga för ställningen som jag skall traska omkring på känns inte alls stabil och den är riktigt hög. Jag är vanligtvis inte höjdrädd men så fort det börjar vingla så kan jag inte låta bli att titta ner och tänka på vad som skulle hända om hela skiten bara skulle få för sig att välta utåt från huset, den sitter alltså inte fast i huset och underlaget är inte direkt jämmt eftersom den står i en sned stenig rabatt...

 


Så långt har vi kommit nu! Snart klart!


På kvällarna sitter jag och mamma och virkar små figurer (Amigurumi) Skall väl se om jag kan lägga upp bilder ikväll nu när jag väl fått igång min lilla dator här :D

Nä, dags att gå ut och måla igen!




 


Kinna nästa!

Oj vad jag har slarvat med bloggen de sista dagarna. Har bara mått illa när jag öppnat upp "nytt inlägg" så jag har låtit bli att skriva nått! Jag som skulle visat er mitt nya lilla projekt när det gäller ljusstake ;) Det får helt enkelt vänta.
Så vad gör jag uppe kl 9 tro? Jo, jag har precis lämnat av Magnus i Skövde, han hade prov och efterssom vi har lite kasst med kontanter så var inte buss ett alternativ. Jag hade iof behövt gå upp endå för jag har en hel del grejer här hemma som skall fixas innan vi åker till Kinna. Min älskade lilla pappa fyller nämnligen 80 idag så det skall bli öppet hus hemma hos dem. Vi stannar där tills imorgon och åker hem någon gång på förmiddagen när vi gått upp. Katten och kaninerna skall ju vara kvar här hemma och jag vill inte lämna dom för länge.
Jag ser inte fram imot den 2 och en halv timmas långa bilfärden till kinna men det skall endå bli ganska kul att träffa diverse släktingar som jag inte sett på säkert 2-3 år. Min släkt är ju ganska gammal; vi är bara 2 under 30 och sen ligger de alldra flesta på 70+ så det gäller att ta vara på tiden.
Nä, dags att börja göra allt som skall göras, om jag känner Magnus rätt så lär han inte sitta med provet mer än max 1,5 timma...kanske 2... Jag hoppas på 2 timmar^^

Att göra:

*Äta
*Gå ut med Gissa
*Mata/vattna kaninerna
*Hitta kläder
*Sminka mig och klä mig
*Packa ner kameror och datorn
*Packa myskläder ;)
*Mata katten oc fixa kattlådan
*Mata Gissa
*Köpa blommor
*Tanka

Packa in allt + vovven i bilen och åka!

Får se om jag lyckas blogga något från Kinna ikväll ananrs hörs vi imon! Då skall ni få se mitt ljusprojekt!


Dagens Smuttis

Dags att göra en egen kategori för detta???


1/2 banan
1/2 Apelsin
2 dl Tropisk Juice
lite vaniljsocker om det skulle bli för surt.

Mixa!

Inte lika god som gårdagens, fick massa segt "apelsinkött" i min, magnus va tydligen mycket slätare och godare så han fick dricka upp båda :D

Nu skall vi dra och handla nya frukter och bär!
När vi kommer hem får ni se vad jag har börjat med för pyssel ^^

Dagens Smuttis..

..är väldigt enkel och VÄLDIGT god!

1/2 Banan
ca 1,5dl Mjölk
Kanel

Mixa och Njut!

           
Allt blandas--->på med locket--->in i mixern--->på med "drickringarna"
KLART!


Nu skall jag fortsätta att titta på "Legend of the Seeker", ni vet serien jag blogga om i förra inlägget; den finns på nätet!
Alltså inte nerladdning utan lagligt ^^

Vad hände med TVn?

Ja, vad hände? Det är bara skit på varenda kanal? Iof det är fredag och det brukar betyda mestadels skit, men det brukar endå kunna finnas något att sitta och slapptitta på... Efter 23 är det CSI, men det är endå säkert bara någon repris..
Får fortsätta med boklysnandet istället. Lyssnar just nu på första boken i serien Sanningens Svärd av Terry Goodkind. Bara hört några kapitel än men den är väldigt bra faktiskt. Det är totalt 12 böcker på engelska och hittills 18 utgivna på svenska vilket skall motsvara de 7 första engelska. Till min lycka upptäckte jag även att den finns inspelad som TV-serie med samma regissör som Spiderman-filmerna! Serien började spelas in 2008 och har inte nått sverige än men så fort jag har lite bättre med pengar skall jag absolut försöka importera boxarna!



Nu skall jag fortsätta kvällen med min bok och en tänd rökelse! *mys*

Dinobebis!

Idag har jag med fått min lilla bebis, om 19 dagar kommer han förhoppningsvis bli ett stort fint Mount till mig att rida runt på :D


Än så länge är han bara en liten plutt ^^



Nä, nu skall jag lägga mig i soffan och lyssna på min nya bok; mer om det senare ;)

Vilken dag...

Fy vilken dag, men nu är den snart över och jag mår bättre och bättre. Denna dan har inte vart min vän kan jag lova. Vart sjukt ledsen, irriterad och arg över mycket/många men nu är det lugnt! *phew*

Har suttit vid "bloggisdatorn" (=lilla rosa minidatorn) i soffan hela dan och bara slösurfat och tittat på TV.  Har även gjort ett par kaniner till. Lägger dom i förra inlägget som jag la upp igår efterssom dom är av samma modell som de; bara andra färger. Det inlägget hittar du HÄR. Lägger upp dem inom några sekunder.

btw, ni läsare var då inget vidare med att skriva kommentarer vilka ni är härromdan;) Fick veta två...som jag redan visste! Fy på er ^^

Bläää!

Ingen bra dag...
LÅT MIG VA!!!
Tack...

Kaniner

Nu är jag igång med grafikpillandet igen! Denna gången är det kaniner! Första jag har gjort är vädurskorsningar eller skall jag kalla det "hoppkorsningar" eller den kroppsformen som jag själv är väldigt svag för när det gäller sådana ^^
Dom tar lite längre att göra än rosetterna jag gjort innan så det blir inte lika många på en gång men det kommer nog komma upp en hel del framöver. Skall även försöka mig på lite renrasiga. Skall bara hitta bra bilder.








Vill du låna dem till din hemsida/blogg? Dom är fria att låna mot att du någonstanns på din hemsida/blogg länkar tillbaka hit; antingen på en länksida, sidan dom visas på eller att man kommer hit om man klickar på dem.
Jag blir dessutom väldigt glad om du skriver en kommentar under detta inlägget och berättar att du lånar dem och vart de kommer att finnas ;)
Du får därimot inte själv ändra färger/utseende på dem! Inte heller använda dom för att göra egen grafik!
Vill du ha en annan färg eller kroppsform/ras? Mejla mig eller skriv ett inlägg här så kan jag kanske fixa det åt dig ;)


Hemma igen!

Vi har vart och handlat! Inte så mycket dock; mjölk, fil, yoghurt och massa frukter och bär till smuttisar...de färdiga påsarna va slut =(
Nu skall vi laga mat, det blir potatis i ugn med kababkött och kebabsås till *mums*
Jag är riktigt hungrig nu så skall dra till köket och hjälpa Magnus med maten!

kram på er!

Smuttisar <3

Smuttisar = Smoothie, nått som vi börjat dricka till frukost de senaste två dagarna. Jättegott och jag blir faktiskt mycket piggare och mättare än om jag äter macka och fil som jag typ gjort....hela livet. Upptäckte att det va billigare att köpa färdiga blandningar av frukter/bär i frysdisken än olia frysta frukter/bär så vi testade en jordgubb/banan. Påsen räcker till 4 glas och det ligger färdigförpackat i 4 små påsar! Jätteprktiskt måste jag säga ^^ Blandat med mjölk och lite vaniljsocker är det himmelskt gott! Skulle nog kunna dricka minst en liter åt gången om jag fick ^^

Förutom att jag och Gissa har vart i skogen och smaskat i oss blåbär och hallon (ja hon plockar och äter själv) så har jag spelat WoW och mitt resultat efter VoA gjorde mig lite smått fundersam om det var något fel på räknaren för jag brukar ligga på typ 15e plats med 16-1800 i DPS, lön för mödan heter det nog ^^



Nu åter till smuttisen och spelandet ;)

Tadaa!

Visst är här fint? Karin fick ett ryck och fixade!^^ Tack<3
 
Dagen har bestått till mestadels av WoW; lite olika heroics med Malin, Jeanette, Magnus och Martin. Lite slösurf och så har jag grejat med kaninburarna mellan regnskurarna. Nu är det TV som gäller resten av kvällen. Först CSI och sen får vi se vad som dyker upp!

En sak till, jag är sjukt nyfiken på vilka som läser här! För ni är faktiskt ett gäng nu. Kan inte ni bara skriva en kommentar ?? Så kul å se vilka ni är^^




Vill ha!

Hur sjukt söt var inte denna då? Den och en hel del andra bakelser, tårtor och smörgåsar(!) finns på BLUEBOX :) Dom är gjorda i Velour!
Nån gång...






Slut på rubriker..

Har så sjukt ont i halsen idag och inga halstabletter hemma. Får komma ihåg att köpa sen när vi åker och handlar. Undrar om man kan unna sig något då? Troligen inte, fattig, fattig, fattig...jaja, jag skall inte klaga, får ju mat iaf ^^

Sen skall jag göra dagen heroic daily med Magnus och Jeanette. Efter det skall jag nog ge mig iväg å se om jag kan lyckas få några av dom nya helst sjukt söta dinosauriepeten!


Ge mig ALLA!!^^



btw...
Nu är jag sjukt irriterad..

Blått e flott?

Hästprylar finns det en hel del av, vissa är sjukt fula men så finns det dom som är riktigt fina med såklart. Hittade dessa grejerna i blått när jag surfade runt och tyckte dom va riktigt fina faktiskt ^^


Allt finns att hitta på HÖÖKS utom lindorna som är fråna HORZE

Samma igen?

Känns som om jag skriver ungefär samma sak varje dag...jag har ett minst sagt ointressant liv just nu...suck :( Skulle jag göra "dagens outfit" så skulle den antagligen se likadan ut varje dag d.v.s mysbyxor och en t-shirt ^^ Jag ÄLSKAR ju mysbyxor! Har nästan alltid jeans på hösten/vintern men egentligen gillar jag leggins bra mycket bättre; det känns ju mer som mysbyxor! Får nog köpa på mig en del kanske, får leta reda på några ordentligt tjocka till vintern isf ^^

Nått kul har jag iaf nyss gjort, fick för mig att gissa skulle få kämpa för kvällsmaten lite, så vad passar inte bättre än att klickerträna lite småtrix sammtidigt?;) Håller på att öva in två små nya trix, det ena är att hon skall visa tungan och det andra är att sträcka in huvudet mellan frammbenen. Att sträcka ner huvudet mellan frambenen tycker hon är ganska jobbigt; hon är lite stel i nackmuslerna men det lär nog försvinna med lite mer träning och lite massage :D


Sorry för bildkvallen men Magnus har lånat ut sladden till systemkameran så jag får ta med lilla skitkameran xD

Ny Design!

Visst ser det fint ut här nu?
Nån gång skall Karin göra en lite mera "empig" design till mig men tills dess så är jag riktigt nöjd :)

Har suttit och halvslaggat i soffan hela kvällen, är alldeles för velig och det känns som om hela mitt huvud är fullt med bomull eller nått...

Har nog inget mer vettigt att skriva, Skulle bara sluta med att inlägget är lika luddigt som mitt huvud xD


Ni får ett par bilder på mina ögonstenar istället :) (De som bor inomhus)



GISSA
4 år


Myskatten Troll
1 år

Gonatt!! ^^

Varmt!!!

Jag tror att jag smälter bort snart, det är sjukt varmt både inne och ute. När jag var ute med Gissa imorse mötte vi typ 3-4 joggare i skogen, alltså visst, jag är lat men att gå ut i och springa i denna hettan...nä, jag håller mig i skuggan med ett glas isvatten ^^
Men visst, jag borde börja träna, har några kg som jag borde gå ner (enligt doktorn). Så fort jag har lite pengar att träna för kanske...men så skall man bli motiverad med...ibland önskar jag att jag bott kvar i Göteborg så jag hade haft någon att träna med! Blir så mycket roligare om man är två eller flera. Min plan när det gäller träning är att börja rida på ridskola igen minst en gång i veckan, hitta en Yoga-grupp; har alltid velat testa yoga! Och att chippa mitt Wii så jag kan köpa Wii-fit och träna imellanåt hemma men jag får nog ta en sak i taget.

Det som ligger på inköpslistan härnäst är iaf en Brödmaskin från NetonNet! Gött å vakna upp till doften av nybakat bröd på morgonen; Eller vad tror ni?




Nä, nu skall jag nog slå mig ner i soffan för fram till klockan 20.00 är det TV som gäller. Under en tid har vi nämnligen haft frivisning på några kanaler som vi inte normalt har; en av dem är Discovery Travel ans Living och den har många programm som jag gillar. 19.30 är det "Jon, Kate + 8" och därefter är det "Say yes to the Dress" och fram tills det börjar lär jag sitta och slö-zappa och surfa runt på lilla "bloggdatorn" som ligger i soffan ^^

Ha det bra i hettan så länge och glöm inte att dricka mycket! ^^


Ännu en dag...

som på något underligt vis bara försvunnit! Kan knappt komma ihpåg vad jag gjort...vilket inte är så mycket iof.
Igår kväll blev det strömavbrott igen!! Klockan va 00.00 och jag och Älsk satt och spelade wow och hade äntligen lyckats komma med i en grupp för VoA. Helt plötsligt alldeles innan vi skulle gå in så bara dör hela huset xD BAH!!
Det blev att gå ut med Gissa och gå och lägga sig istället. Ute var det nästan ljusare än inne efterssom det var en helt sjukt stor snygg fullmåne; jag kunde nästan inte slita blicken från den och gick till och med några steg baklänges ^^

Idag var vi och köpte glass i lilla miniaffären som ligger typ 5 minuters promenad bort. Mycket gott! *mums* Sen lagade vi mat på veganisk "kycklingfile" Smakade väl något tort måste jag säga men gott endå.

Nä, ikväll blir det inget mer WoW så nu skall jag sätta mig vil TVn och kolla på Law and Order och sen är det Criminal Minds^^

Slänger upp en bild på Glimma; tror detta är 2006 eller 2007 på Tjolöholm när hon blev Klubbmästare i Höjd.
På bilden hoppar hon 80cm!



Blir kanske några fler inlägg om en stund när jag satt mig med lilla datorn i soffan :D

Annars Natti natti!

Uppe med tuppen!

...eller inte :D Gick faktiskt upp klockan 12 vilket är väääldigt tidigt för mig när jag inte somnar före kl 3 på natten ^^ Nu är det iaf snart dags för lite fruskost och sen skall jag åka in till skövde djurklinik och hämta hem Tops aska som har kommit. Så nu skall han få komma hem igen <3

På tal om kaniner!
Trias har hittat en flicka! Nu när jag har möjlighet att börja med kaninerna igen så måste jag ju såklart ha en Triasbebis! Har ju ingen och han är trots allt snart 6 år och som jag tyvärr fått erfara kan det gå ruskigt fort så nu äntligen! :D
Hoppas bara att det blir någon hane i kullen, har vart lite snålt om sånna i tidigare kullar xD
Flickan heter iaf Midgårdsolens Freja och ägs av Fanny. Mer info om Freja finns HÄR.


Annonsen kan ni läsa HÄR
Detta kommer antagligen att bli sista chansen att få en unge efter Trias så passa på! ;)



Nä, dags att packa ihop sig och åka!
Bye!

Kass tajming??

Japp, när väl vi fått ordning på våran frys som krånglat ett tag (vilket betyder att vi fick slänga allt i den) så har vi äntligen lyckats fixa den och åka och handlade lite nytt att frysa in. När vi kommer hem med all mat har vi ingen ström! = ingen frys! Inte för att jag tänkte så mycket på det då utan var mest arg och allmänt grinig över att jag inte kunde sätta mig och spela wow...
Så vad gör man under strömavbrott? Vi försökte hitta på saker så gott det gick som fick tiden att åtmindstånde röra lite på sig, bla kom jag på den onyttiga men goda iden att man kunde smälta choklad och doppa marshmallows i! Vann ju en chokladfondy på SM för nått år sen och den är ännu nästan aldrig använd. Sagt och gjort! Inte för att det fanns speciellt mycket choklad att smälta efterssom någon i huset ätit upp den men det räckte iaf ;)

  

Efter detta tog jag en runda i trädgården och fotade både blommor och kaniner innan vi la oss på en filt och åt ölkorv/macka och drack en joltcola! Mys!
Lite blandade bilder från vår baksida:)

      
     
Mina blommor <3 Solroserna skall bli kaninmat sen ;)


Och de långörade guldklimparna!


Evolution's Something Diabolical
"Ville"
3 år


Onyx Champion Poetic Tara
"Glimma"
5 år


Laylock's Cold Mouintain by Miramax
"Joey"
4 år


Stjärnans Free Fortune
"Mandy"
5 år


Usagi
"Mulle"
1 år

Det saknas fortfarande ett par men dom kommer hem nu i slutet på augusti!



Vår baksida med kompostnät och kaninburar xD Nästa sommar hoppas jag att jag kan få trädgårdsmöbler ^^

Seg seg seg...

Hur seg får man vara egentligen??? Klockan är bara 8 och jag skulle antagligen kunna däcka om jag gick och la mig redan. Klockan 9 skall jag se på TV; Criminal Minds men innan dess tänkte jag duscha och lägga en ansiktsmask *lyx*
Kan inte riktigt bestäma mig för om jag skall ha en lermask eller en chokladmask bara :P
Lermasken skall tydligen vara ngt uttorkande medans chokladen återfuktande; kanske skulle ta leran på nästan och i pannan och chokladen i övriga ansiktet xD

 

Hittade massa filmer på Top och Trias från lite olika SM när jag rensade inkorgen idag. Skall se om jag kan klura ut hur man lägger upp dom här senare eller i morgon.

Nä, mot lyxen :D



Frukost!

Jag vet, jag är lite seg på det där med frukost, trots att jag gick upp innan 11 (det ÄR tidigt för mig) så har jag fortfarnde inte ätit nått ordentligt...inget alls med andra ord. WoW fanns där och snodde åt sig min uppmärksamhet. Nu efter ett par pinsamma arenamatcher, ok vi vann den ena men den andra tog typ en sekund xD  fick jag äntligen lyft på rumpan och gjort mig lite frukost. Mixade jordgubbar med tropisk juice. MUMS! Sen kommer kaffesuget...

Är lite orolig för mina kaniner. Igår när jag var ute på kvällen hos dem va det åter igen saker som hänt i kaningården som inte jag eller Magnus gjort. Mandy ena matskål var flyttad typ 10cm upp och 20cm åt ena hållet och ja, jag vet att det inte är jag...varför skulle jag satt skålen så att hon inte når den?? Inne hos Ville låg det en extra matskål och några småsaker runt om var omkringflyttade...dessutom var det massa extra pellets i Mulles matskål och vattenskål...vattnet va bara en stor gröt.
Detta har hållt på sen vi flyttade hit nästan nu med saker som flyttas runt, massa extra mat och skålar hit och dit. Det var ett uppehåll i vintras när det var snö, antar att det va för att fotspår syns ;)
Man kanske skulle sätta upp nått band som plingar i en klocka när nån går in i kaningården, typ som i en affär ;) Nån som har nån ide? Sjukt trött är jag på detta iaf. Om det nu var några barn som gör det, hade dom bara knackat på så hade dom mer än gärna fått komma och titta/klappa/mata eller vad dom nu vill göra...


näe..nu är det väl tid för Kaffe! När Malin kommit hem skall vi göra dungeon :D Det va visst imon vi skulle det xD

Prisrosetter!

Inför framtida projekt både med bloggen och med ev. ny hemsida till kaninerna ville jag ha små prisrosetter man kan sätta på tex deras sidor när de vart ute och tävlat. Efterssom jag inte lyckades hitta en enda sida med "rätt" färger utan bara med hundutställningsrosetter tog jag tag i saken och gjorde egna. Det är första gången jag gör detta så resultatet är väl kanske inte perfekt men jag tycker nog över det stora hela att dem trots allt duger ^^
Det var dessutom väldigt kul att göra dem så det kommer nog komma upp en hel del fler typer och färger!



                 

                 

                    



Blev trots allt några hundrosetter med ;)


                 
BIS, BIS valp, BIR, BIM, BIR-valp, BIM-valp,HP

              
LP, BIG 1,2,3,4,R



Vill du låna dem till din hemsida/blogg? Dom är fria att låna mot att du någonstanns på din hemsida/blogg länkar tillbaka hit; antingen på en länksida, sidan dom visas på eller att man kommer hit om man klickar på dem.
Jag blir dessutom väldigt glad om du skriver en kommentar under detta inlägget och berättar att du lånar dem och vart de kommer att finnas ;)
Du får därimot inte själv ändra färger/utseende på dem! Inte heller använda dom för att göra egen grafik!
Vill du ha en annan färg text eller modell? Mejla mig eller skriv ett inlägg här så kan jag kanske fixa det åt dig ;)


RSS 2.0