3 år!

Shit va tiden går fort! Idag har jag och Magnus varit tillsammans i 3 år <3

Nä, måste dock dra mig nu, vi skall fira denna dag med att åka och handla färg och måla om ett rum xD

Kram på er!


26 Mars 2010

Snart dags att sova men först ett par bilder från idag. En viss kissekatt vill vara säker på att han med blir nerpackad och får flytta med ^^








Ännu en likadan dag...

Dagarna här är väldigt lika varann, antingen är man hemma och packar eller vilar eller så sitter man på röven i 32 mil och bara längtar hem till det hemmet där det fortfarande finns dator, TV och säng. Idag är en 32-milsdag. Släpet håller på att packas och så fort det är klart bär det av ner till Kinna för att sen åka hit igen. Är väl hemma ikväll nångång...
Kram på er!

Bjuder på en fin bild på mig och Fanny från Hultsfred 06 ^^




På skylten står det "Västkustens Kaninhoppare"


Troll, 24 Mars 2010
















Shopping!

Va inne i skövde antagligen för sista gången innan vi flyttar ner och hittade faktiskt ett par (billiga) saker att köpa!
En bok; Den Äldste, så nu har bara första boken (Eragorn) kvar så har jag alla inbundna:)


Sen blev det en snabbsväng in på HM också. Bruka inte hitta så mycket i klädesväg jag vill ha därinne men idag hittade jag ett jättefint lite längre linne som blir perkt till våren och sommaren!


Nu skall jag fortsätta att titta på Criminal Minds och sen skall jag slänga upp ett gäng ursöta bilder på Troll som jag tog igår!

25 Mars 2010

Sååå, äntligen tid att skriva lite.
Det börjar se tomt ut här nu, ca hälften av alla saker är borta och nere i kinna. Skönt. Förhoppningsvis börjar vi bo där nästa vecka! Jag hoppas det iaf, behöver få igång kaninerna nu efter att dom suttit sålänge nu före och under flytten. Den 10e april redan skall vi ner till skåne och tävla! Vore ju kul om dom orkade mer än 2 hinder utan att dö^^ Det blir också debuten för Jack och Gustav. Skall bli så kul!

Så fort vi är nere helt börjar också min stora renovering av hinder! Pappa har varit snäll och köpt skivor så nu skall alla bottenplattor på nästan alla hinder bytas ut och få nya skruvar och bli helt ommålade! Även bommarna skall målas/tejapas om. Tycker jag fortfarande det är lika kul att pyssla med efter allt är klart så skall jag nog bygga ett gäng egna med!

btw..Nu går snart mitt WoW-account ut. Känns lite trist med tanke på vad kul man haft de senaste 1,5 året och vad mycket härliga människor man lärt känna och träffat som man inte skulle träffat annars. Dock känns det väldigt skönt och avslappnat utan. Får tid till så mycket annat och till så mycket andra spel som jag vill spela; Sims 3 och Spore tex!
Självklart kommer jag sakna Poetica och Xandriana; mina 2 lvl 80's och alla mina små alts men dom mår nog bra av en lång semester ;)
Ganska sjukt att man fäster sig vid en spelfigur så mycket...eller kanske inte om man tänker hur många timmar man lagt på den...jag vet inte.
Beslutet är iaf taget och jag tänker hålla fast vid det, iaf över sommaren. Dom säger att den skall bli varm; isf skall jag försöka vara ute så mycket det bara går och ta igen all tid ute jag gick miste om förra sommaren.

Nog babblat, nu blir det kaffe och macka!

Hoppande Kaniner :D

Nu har jag gjort en hög kaniner igen. Denna gången blev det kaniner som hoppar! Fler färger kommer säkert senare :)
Börjar fundera på om jag skall göra en separat blogg till allt sånt här? Eller en hemsida? Vad tycker ni?








Vill du låna dem till din hemsida/blogg? Dom är fria att låna mot att du någonstanns på din hemsida/blogg länkar tillbaka hit; antingen på en länksida, sidan dom visas på eller att man kommer hit om man klickar på dem.
Jag blir dessutom väldigt glad om du skriver en kommentar under detta inlägget och berättar att du lånar dem och vart de kommer att finnas ;)
Du får därimot inte själv ändra färger/utseende på dem! Inte heller använda dom för att göra egen grafik!
Vill du ha en annan färg eller kroppsform/ras? Mejla mig eller skriv ett inlägg här så kan jag kanske fixa det åt dig ;)

 


Söt!

Måste visa! Kolla va sjukt söt!



Det smälter!

Nu börjar man se grsä ute igen! Hur skönt är inte det!? Jag kan till och med gå runt huset utan att behöva gå på snön^^ Helt underbart. Trodde vi skulle få ha en vit sommar i år; kändes så iaf.
Idag spenderas dagen hemma med lite mer packning och planering av inköp (soffa, köksbord m.m) Imorgon går ännu ett lass neråt.
Så skönt att äntligen kommit igång!

Nu skall jag pilla klart med min nya kanin (grafik), dricka upp mitt kaffe och sen ta en sväng med vovven.

 

puss<3


Hemma!

Äntligen hemma efter en seg dag med massa timmar framför ratten, känner mig alldeles mör i rumpan nu..

Tyvärr var jag dum och fotade bara lite i lägenhetn igår när det var mörkt men ett par bilder kan ni får se. Vi har en alldeles egen strippstång! Lite tjock men men.. ^^









Sen till det tråkiga... Igår natt körde nån in i min bil. Kan inte förstå hur en vuxen människa kan med att backa in i någons bil och sen köra därifrån utan att ta ansvar för vad dom gjort.
Jag hoppas verkligen att personen i fråga får en lika dyr reparation på sin bil som min självrisk kostar...nämnligen 8.000kr... Kul mitt i flytten, hade kunnat få en fin soffa för det!
Är så trött på folk, i December körde någon sönder min sidospegel på en parkering och stack, där rök 2000 till för att någon inte kan ta ansvar. Seriöst! Vad är det för fel på folk?




Suck, har inte ens haft den ett år än =(


Lite segt...

Jag har varit i lägenheten! yey! Den hade lite annorlunda planlösning om man säger så, skall bli ganska intressant att inreda, får man till det kan det nog bli hur bra som helst och får man inte det så blir det nog katastrof.
Jag har tagit bilder som jag skall försöka att få upp ikväll, nu hinner jag inte för skall packa släpet med lådor och sen bär det av ner med första lasset. Kommer hem ikväll redan, vågar inte lämna Troll ensam, är rädd att han skall få stopp i blåsan igen xD

Mindre kul är att nån har sabbat min bil...berättar ikväll, orkar inte tänka på skiten just nu, blir bara så less på allt och vill krypa under täcket och ligga där hela dan.

puss<3

Nu!

Nu bär det av till Kinna! (Blev inget igår efterssom jag mådde skit) Skall försöka lägga upp bilder ikväll på lägenheten!

Puss<3

Flytt flytt!

Imon går första lasset!
Visserligen bara med min lilla bil så det blir mest Gissa, Troll och 3 kaniner samt hö som åker ner. Hoppas på att kunna proppa in några klädkassar eller liknande iaf. På torsdag åker vi upp och hämtar mer. Förhoppningsvis MYCKET mer. Beror på hur stor lastbil/släp vi får tag på. Hoppas på att kunna övertala pappa att köra en vända så vi kan hyra ett sånt där jättesläp som man behöver E-kort för att köra. Vi kommer då ta med några fler kaninburar så att fler kommer ner.

Nu blir det lite kaffe, sen skall Gissa få lite mer träning och sen är det TV-tajm!







Ritade denna igår föresten, det tog lååång tid och jag hade sjuk kramp i armen efter. Måste verkligen skaffa ett ridbord...så sjukt jobbigt med musen, men den blev väl ok endå.
Vad tycker ni?


Ny Kategori!

Japp, blev en ny kategori idag, nämnligen "Vovve-träning". Anledningen är att jag vill föra någon slags "dagbok" över vad jag och Gissa (och senare Gustav) tränar på och hur det går och då kan jag ju lika gärna lägga upp det här tillsammans med lite bilder (och kanske någon film nån gång :O) :). Det kommer bli ett inlägg om dagen med samtliga pass, så det kommer uppdateras flera gånger istället för att det blir små korta skitinlägg om varje pass.

Idag har vi börjat med ett nytt trick nämnligen att hon skall gå i sidled.

Moment:
Tanken är alltså att hon skall gå i sidled åt det hållet jag pekar åt. Vi börjar med hennes höger.
Upplägg:
Ett steg i taget, belönar vid varje steg.

Pass 1:
Vi började med att träna på "stå" efterssom hon alltid sätter sig ner efter varje sak hon gör. Härdanefter skall jag inte göra några trick som görs från sittande och inte heller ge godis när hon sitter för att få bort detta.
Som tur är så är hon väldigt snabb på att förstå och det dröjde inte mer än nån minut innan hon började testa saker från stående och stod kvar mellan varje.

Problemet med att hon hetsar upp sig och försöker göra allt hon kan sammtidigt som hon flyger i taket har blivit bättre. Får dock inte ha "för gott" godis och leksaksbelöning fungerar inte, då blir hon på tok för taggad och tappar fokus.

Sammanfattning:
Inga problem här inte. Tog inte lång tid innan hon förstod vad jag ville och tog gärna ett eller två extra steg mellan klicket och godisen :) Efter första 2 minuternas flamserier höll hon jättefokus trots att katten låg på en stol bakom och slog henne på rumpan och försökte bita/dra henne i svansen; det är ju jättekul när den viftar! (Vi har inte så stor fri yta att träna på nu bland alla lådor xD)



Pass 2:
Började som förra med att bara träna på "stå". Inga problem, satte sig bara en gång.
La till handtecknet för momentet. tog ca 10 klick innan hon förstod det till 100%. Efterssom hon redan förstår vad det hela går ut på har jag börjat bli lite petigare med att hon verkligen måste gå åt sidan och inte snett framåt eller snett bakåt för att få belöning.

Sammanfattning: 
Hon va något ur fokus. Blev lite slarvig och gick åt sidan med frambenet men inte med bakbenet.
Klantade mig lite i slutet och gjorde dubbla komando. Pekade sammtidigt som jag la huvudet på sidan (vilket betyder snurra) stackarn. Kom på mig själv tills slut iaf :) 



Pass 3:

Tränade lite stå och gick sedan på med handtecken direkt. Började även klicka i steg två istället för steg ett. Inga problem.

Sammanfattning:
Fokuserade bra. Tar två steg innan belöning och kom plötsligt på att det går ju mycket fortare att få belöning om man korsar benen istället för att gå som en krabba så det börjar se riktigt snyggt ut med. Kanske kan bli en liten dressyrhäst av hunden ;)


100308

Urk vilken dag, blev kvar för länge i sängen som vanligt.. ingen motivation att gå upp alls, är ju så skönt att ligga under varma täcket :)
Tagit en del beslut idag, angående flytten o.s.v. Har även mejlat mitt intresse till Marks Ridklubb, så nu hoppas jag på plats så jag kan börja rida lektion igen!

Sen har jag även tagit ett beslut som jag inte riktigt vet hur jag skall göra med... är dock nästan en månad kvar innan det kommer påverka mig men jag vet inte hur jag skall göra...


 

Jupp, jag har stängt av betalningen på mitt WoW-konto. Har tänkt på det ett tag nu och vet fortfarande inte hur jag kommer göra när 4 april närmar sig. Vi får väl se. Tänker som så att för dom pengarna kan jag få en extra ridlektion i månaden ;)


Näe, nu blir det kaffe!


"Rubrik"

Usch va segt allt känts idag. Glömde mitt kaffe när jag gick upp, säkert därför jag vart så trött hela dagen, eller för att jag gick upp en timma senare än normalt. Nåja, nu skall jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och sen lägga mig i soffan brevid Magnus och läsa. Har ju fortfarande inte tagit mig igenom Sagan om de två tornen. Får ingen rutin på läsandet och det kan gå flera dagar mellan varje gång. Blir sånt oflyt så jag måste läsa om flera sidor för att komma ihåg vad som just hänt xD

Har blivit lite nytt grafikpillande idag. Hundar och My little Pony på ingång kan jag säga men har inte gjort så många av varje än så lägger inte upp dem än.

Efterssom det inte händer så mycket spännande i mitt liv just nu så blir det inte mycket mer än såhär.

Kram på er!

100306

oj, vilken tid det tog för mig att få till datumet i rubriken, först blev det 090606 mm juni, önsketänkande..sen fick jag inte till 10, det skall ju vara en nolla först...eller nä, inte längre xD

Idag är det sol och superfint väder! Har precis varit ute och grejat med kaninerna. Tyvärr kan jag fortfarande inte få loss all skit i burarna efterssom det va -20grader i natt =/ Skönt va det ute iaf och sålänge det inte kommer mer snö så blir det bara mindre för var dag som går, om ett par dar kanske parkeringsplatsen är fri från is! så skall jag dra ut ett gäng hinder och träna mina små :)

Glittra och Villes ögon gillar inte kylan, dom har haft problem hela vintern och även förra vintern om jag inte minns helt tokigt. Det bara rinner och rinner, tvättade av dem idag så nu ser det lite bättre ut. Hoppas det blir varmare snart även nattetid. Vill ju ha vår och sommar! Tävlingsdagar på stora gröna gräsmattor, tunna kläder, superglada kaniner som sitter i skuggan och knaprar maskrosblad efter avslutat lopp, massa flams och trams...nä, nu sitter jag här och drömmer.. Dags att göra nått vettigt, typ dyka ner i ett par bananlådor eller nått.


puss<3






Världens finaste Link; Evolution's Great Champion Windwaker.
Han föddes i Tops första kull och fyller hela 5 år i år!
Visst ser det varmt, skönt och lockande ut med den gröna gräsmattan???


Shettisar!

Nu har jag börjat pilla smått igen! Denna gången blev det ett gäng shettisar! För att se annat smått klicka HÄR eller på "Grafik" i kategorimenyn.





Vill du låna dem till din hemsida/blogg? Dom är fria att låna mot att du någonstanns på din hemsida/blogg länkar tillbaka hit; antingen på en länksida, sidan dom visas på eller att man kommer hit om man klickar på dem.
Jag blir dessutom väldigt glad om du skriver en kommentar under detta inlägget och berättar att du lånar dem och vart de kommer att finnas ;)
Du får därimot inte själv ändra färger/utseende på dem! Inte heller använda dom för att göra egen grafik!
Vill du ha en annan färg eller kroppsform/ras? Mejla mig eller skriv ett inlägg här så kan jag kanske fixa det åt dig ;)


Gryphon Hatchling

i tecknad form :)
Nog för ikväll!
Gonatt!




Shopping!

Idag har jag shoppat! Kom äntligen iväg till Teknikmagasinet och fick handlat för mitt presentkort som jag fick av mina snälla guildisar i födelsedagspresent.Tack sötisar <3
Det blev ett headset såklart efterssom det va det jag önskade mig men pengarna räckte även till en USB kylare/värmare till kaffet/vattnet eller vad jag nu dricker och till en liten lampa som man sätter på en bok. Perfekt så kan jag ligga och läsa fast Magnus vill sova *hihi*.
Sen har väl ingen missat bokrean? Köpte två böcker för 59kr/st på ICAs rea!

Nu är det Criminal Minds, säsongstart!
Kram på er!






sååå...

Nu har jag ändrat om och sorterat i kategorierna, 2 nya har det blivit.
Alla bilder som inte klassas som grafik har fått en egen "Tecknade Bilder" och jag har skillt tävlingar som jag har varit med i på andras bloggar från kaninernas så numera finns det en som heter "Kanintävlingar" med :)

Tjo i stugan!

Idag är det superfint väder igen! Blåser kallt men solen skiner och snön börjar smälta undan i kanterna *wiii*
Sitter och fixar ännu en bild. Så sjukt kul fast skulle vilja he en sån där penna ni vet, istället för musen, måste ju bli mycket enklare att måla då. Ingen som vet vart man kan hitta en billig sådan? Om ni har missat det jag gjort innan så klicka HÄR eller på "Grafik" till höger i kategorimenyn :) Får nog göra en egen kategori till dessa bilderna med...grafik passar inte!

Nu skall jago och Magnus in till skövde och handla mat, gå till teknikmagasinet och lite andra kul affärer!

puss<3

ehh...

Efter förra något pinsamma inlägget måste jag visa att jag kan lite bättre än så :) Tänkte att man skulle göra något för att komma ihåg små lustigheter (eller klantigheter) som händer i guildet, vi har trots allt sjukt kul. Detta hände en av de första gångerna tror jag som vi var inne i ICC och hälsade på Lord Marrowgar; första bossen. Kent hade lyckats få på autogå när vi skulle förbereda oss innan och sprang rakt på... snacka om att vi blev paffa!
För er som inte spelar WoW säger nog inte bilden så mycket kanske men för er andra så ^^

Lägger upp en klickbar bild under så ni kan se den större om ni inte ser texten ;)






bahh!

Jag sitter här proppmätt, hög på koffein och är jättetrött... målade av mig själv i WoW under Rotfacefighten...
Som sagt, jag är trött, skratta inte åt mina konstnärliga tolkningar :P


Gonatt :P


Ett efterlängtat paket!

Kom idag! Det plingade på dörren strax innan kl 2 och ute stod en stor svart bil (en sån som jag trodde körde pengar xD ).
Dom va mycket sötare IRL än på bilderna och låg i varsinn liten tygpåse; typ gympapåsestil fast mindre. Dom skall jag absolut använda ;)

Ingamepeten ser gulligt sura ut. Jag fick Gryphon Hatchling så jag kan springa runt och reta Alliance att jag kidnappat deras blivande flygdjur :P Skämt åsido; han är iaf mit favoritpet just nu! :D

 

Ingame :)


Nu skall jag ut i fina vädret!

 


Snö

Nu har det snöat och stormat hela natten och hela dagen...igen. Temperaturen har åkt under nollan, jippiii! not..
Jag som började känna av våren ju och så har det kommit ca 20cm snö sen igår kväll. Suck!

Över till något possetivt iaf, idag har pappa hämtat nyklarna till lägenheten så nu kan jag andas ut. Har gått och tänkt hela tiden att något skall hända så vi inte får den, som gången innan men nu kan jag slappna av och fortsätta packningen. Hoppas bara på att vädret ger sig så vi kan börja köra ner saker och framförallt: få se lägenheten!

Nu blir det TV!

RSS 2.0