Flashback

Fick en sjukt trevlig och lite oväntad flashback igår som jag inte kunnat sluta tänka på. Efter dushen smörjde jag in mig med nån liten reseförpackning av Nivea som jag köpte billigt på ICA för att testa om den var något att ha. När jag kände lukten kom jag ihåg massa små minnen från när jag va liten som jag inte ens visste att jag kom ihåg (om ni fattar vad jag menar?^^). Min kära mormor älskade nämligen Nivea (hon gör det fortfarande) och hade alltid en sån där stor blå burk i badrummet. Så alltid när jag var hos henne och va på toa så kunde jag inte låta bli att öppna den stora burkan och lukta, ta lite på fingret och smörja in armen lite. Tyckte det va jättekul att jämnföra hur mycket lenare den insmörjda armen va mot den jag inte smörjde in. När jag började tänka på saken kom jag ihåg massa andra små händelser som hände hemma hos mormor och morfar, tex att jag kom dit jättetidigt på Lucia och sjöng vid deras sänggavel, lekte kurragömma med morfar i klädkammaren och fick en skruvmejsel i skallen :P och hrmm...hittade 2 plastburkar med pulver (tvättmedel) som jag av nån anledning slickade på så mamma fick tvätta tungan på mig efter xD
Det lustiga är att vissa minnen ser jag som en film och inte från mina egna ögon men jag kollade med mamma och sakerna jag minns på det viset har hänt så jag har inte drömt dom ^^ Hon upplyste mig även om att det mesta jag just nämnde hände innan jag fyllde 4år.
Tänk att en lukt kan locka fram 20 år gamla minnen :)



Nog babblat :) Ha't!
puss<3

Sova på natten? näe..

Var ju vaken så sjukt länge igår så här sitter jag än.. min mage bubblar och jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig. Ville iaf försöka göra någon nytta sittandes så jag bar hit min överfulla påse med nagellack och diverse annat nagelstuff och gjorde en storrensning! Sen la jag allt i en ny sötare papperspåse istället; om jag inte minns fel så fick jag den när jag köpte min mjukis-kitty i japan. Visst blev det fint? ^^

  

Imorgon skall jag försöka ta itu med resten av badrummet och bara ha det alldra nödvändigaste kvar uppe på hyllorna. Om orken finns där skall jag göra ordentligt rent under badkaret så blir det inte så mycket att städa när vi väl skall lämna huset. Vi får väl se, ser inte efram imot morgondagen alls längre :P

puss<3

 


Sjuk men gla'!

Usch, nu har jag gått och blivit sjuk igen... spytt och grejjat i natt =( Blir inget årsmöte för mig imorgon, fan, jag som verkligen hade sett fram imot det =( 

Trots detta är det en sjukt bra dag idag! Snön har börjat smälta!!! Det enda man hör ute är "dropp dropp dropp" och en massa småfåglar (=vårfåglar) som vaknat till liv. Hur underbart är inte det!?! När kaninerna fick sin mat innan fick jag något infall och slängde mig på rygg i en snödriva och tittade upp, vad ser jag då? Blå himmel med massa små vita flyffiga moln! Lyckan här är stor imellan toabesöken vill jag lova:)

 

Om en månad kan man nog börja gå ut utan jacka utan att frysa ihjäl? Hoppas! Nu skall jag krypa ner i soffan och vila hela dagen, förhoppningsvis orkar jag raida ikväll. Har satt ihop en 25-manna ICC tillsammans med ett annat guild nämnligen!

puss<3


Shopping!

Ett sjukt sött paket är påväg till oss från Blizzard!
Deras tilltänkta plats är i våran nya soffa i nya lägenheten. Så klockrent!
Man får även ett likadant ingamepet med varje :)
Där rök våra födelsedagspengar :P 600spänn gick de båda på inklucive frakten.

Nu blir det pucko och CSI :)
puss<3

 

 


Urk..

Fortfarnade sjukt kasst väder och nu skall det tydligen bli regn med, hejja! Blir allmänt depp i skallen och känner inte för något, inte ens den vanliga peppen som brukar kännas inför raid är närvarande, hoppas den dyker upp snart efterssom raidet börjar om en kvart >-<

Sen skall jag försöka dyka ner i bananlådorna en stund, vill bara komma härifrån nu, knappt en vecka tills vi får nycklarna till nya lägenheten!

Nä, toa och hämta dricka; sen raida!



Vår altan för några dagar sen...där är ännu mer snö nu >.<

Ha't!


Snö, snö, snö...

Blä blä blä! Nu har det gått för långt! Snö upp till midjan i trädgården och det snöar än..SUCK!

Inte vill dator ladda upp några bilder heller..SUCK

Sen fick jag veta en sak precis som gjorde mig arg, mycket arg..SUCK

*gnäll gnäll*

Man får lov att gnälla lite extrta ibland ;)

Det där med att planera...

...fungerar inte riktigt för mig. För säkert 40 minuter sen jag skulle lämna datorn för att sätta mig i soffan med mitt kaffe och fortsätta läsa min bok. Nu har jag snart druckit upp mitt kaffe och jag sitter fortfarande kvar här.. Visseligen har jag läst en sida i boken men endå.

Aja, nu började Wintergrasp, så när det är slut skall en guildies göra en VoA25-grupp som jag skall vara med i, får väl hoppa till soffan efter den. Behöver få min två Frost Emblems, har inge kvar efterssom jag just köpte :



Nä, nu skall jag gå på toa och sen logga in igen så jag inte missar min VoA25 :)
Ikväll blir det ICC10 med guildet!

Puss

 


Tävling!

Har ju egetligen lagt ner allt vad tävlingar heter men denna kunde jag inte låta bli att vara med på. Man vet ju aldrig :)
Tävlingen finns hos Foki och jag tävlar om en t-shirt med Yoshi (mina stooora favorit ;)) från Pheonix!
Klicka här för att se vad jag vill vinna :D


Nä, nu skall jag lägga mig och läsa Sagan om Ringen, har kommit av mig lite så är fortfarande på första boken...så dags att sätta igång!


Shopping!

Idag kom mitt paket från Cocoo.se! Fick ett presentkort av Malin och Martin i födelsedagspresent nämnligen. Leveransen va jättesnabb, servicen va super och ringarna är jättefina! När jag har fått lite bättre med pengar kommer jag absolut att beställa fler fler smycken därifrån!

  

Ringarna kostade 95kr/st (+gratis frakt, empa like!)


Tävla!

Nu är jag glad! Har precis anmält mig till Västkustens tävling den 21a! Har inte tävlat på jättelänge så det skall bli jätteroligt! Jag räknar inte med några placeringar direkt efterssom mina stackare är i usel kondis *skyller på snön*, kan ju inte ens ha ute dom i hagen efterssom gallren bara sticker upp 20cm över snön xD Skall bli så sjukt kul att träffa alla och vara lite social! Tror kaninerna uppskattar att komma hemifrån med. Dessutom blir det jättebra miljöträning för Jack och Gustav, speciellt Jack behöver det.. Såklart skall det bli superkul att se dom debutera med! En som knappt rör sig och en som inte kan sitta still :) 


Nu blir det kaffe!
Sen skall jag visa vad som rammlade ner i brevlådan idag :D

På tal om Gustav; Gustavar kommer i många former och storlekar ;)





GUSTAV x 2 <3


Vildsvin

Nu är det några timmar sen jag och Magnus åt middag och jag är fortfarande proppmätt och jättetrött. Gjorde lite extra god mat ; vildsvin med sås och potatis :) Gott som sjutton var det iaf!

 

Nu skall jag gå och lägga mig och läsa nya WoW-tidningen innan jag somnar.
Gonatt!


<3

Glad <3-dag på er! (eller vad man nu säger;))
Har precis kommit in från en kylig promenad med hunden, det är ganska skönt ute idag faktiskt och det börjar kännas som om det går mot vår trots all snö, skall dock inte säga för mycket, häromdan när jag sa ungefär likadant så snöade det morgonen efter...

Kaninerna verkade också lite extra glada idag, alla va jättemysiga och ville ha massa klappar, till och med Gustav kom fram och va supermysig, blir inte klok på den kaninen; han har lixom två personligheter imellanåt. Capella gjorde ett gigantiskt glädjeskutt rakt ut ur buren när jag öppnade men hoppade snabbt in igen när maten kom, inte kan man tro att tanten fyller hela 9 år i år.

Nu sitter jag och dricker Cola och äter Wild Chips, sjukt gott mellanmål även fast Colan kanske inte är det nyttigaste jag kunde hitta men inte desto mindre gott för det ;)





Troll och gissa blev väldigt intresserade av chipsen xD






Nu blir det lite WoW, idag börjar Lunar Festival så jag har lite achievment att skaffa! :D
Puss<3

 


Black Drake

Jag sprang runt i Dalaran och joinade en OS10 3D av ren tristess (och frustration över att inte hitta någon ICC25), har försökt få titeln många gånger men aldrig vart i nån speciellt lyckad grupp tills nu! Redan på andra försöket klarade vi det och jag lyckades rolla 94 och fick mountet!!! Im so HAPPY! Speciellt när jag bara hade tråkiga Bronze Drake innan xD

Nu blir det kaffe.
Puss<3

Xandriana of the Nightfall, visst låter det fint?^^


Nytt bälte!

Shoppade loss lite för mina Frost Emblems idag :)
Tadaa!



Xandriana börjar se fin ut, härnäst blir det en back och sen roben :)

Dagens problem...

Kokade kaffe men åt resten av frukosten för långsamt så kaffet blev kallt -> ville värma kaffet -> vi har packat ner så mycket muggar och alla andra muggar var i disken så jag drack ur ett glas och glaset är för högt för att få in i micron, eller micron för låg i tak... -> blev inte så mycket kaffe till frukost = kaffesugen empa...

Nog om Kaffe, nu skall jag ut och mata de långörade och sen skall vi åka och tanka och handla, blev för lat igår så blev inget handlat *suck*


Längst in i garderoben..

...hittade jag dessa söta öhh bältesspänne? Heter det så? Måste köpa skärp till dom bara så jag kan använda dom!




Sen ett litet kap ja gjorde på Glitter för ett tag sen. 2 riktigt breda skärp som inte riktigt passa på mig än men snart! Va 70% rea så jag fick båda två för knappt 80kr!





Nä, nu skall jag slänga mig bakåt i soffan och fortsätta babbla skit med Karin på skype och bara slappa fram till raidet ikväll kl 8!

Ha det!


Första inlägget 2010

Haha, det dröjde visst enda till februari! Så det kan gå ibland, men nu är jag (kanske) tillbaka.
Så vad har hänt hittils i år med lilla mig? Inte så mycket, fortfarande inget jobb, men det gör inte så mycket eftersom vi flyttar så fort vi bara kan. Har fått en trea i Kinna från och med 1a mars! Helt underbart. Problemet är bara all snö, kaninernas burar sitter fast stenhårt och går inte att rubba, skall ner till päronen den 21a och plocka med mig pappas värmepistol upp och sen om jag kan få loss dom. Tills dess så packar vi ner allt vi kan och slänger säckvis med skit och saker som vi inte orkar plocka med oss. 13 bananlådor i köket är redan klara, blir nog 4-5st till innan allt som vi fortfarande behöver är nere. Allt pyssel är nere och 2 lådor med skor samt ett helt gäng med papperspåsar som är fulla med vår och sommarkläder. Sjukt kul att se allt bara försvinna. Denna gången märker jag alla lådor nogrannt med vad det är i dom för att det skall bli både roligare och lättare att packa upp allt.

En sjukt rolig guildträff har vi också hunnit med i år. I sammband med min födelsedag droppade det in nördiga WoW-spelare här en efter en och vi hade sjukt kul!
Tyvärr glömde vi fota allihopa tillsammans men det får vi väl ta nästa gång! ;)

Nu blir det något att äta och sen skall vi åka och handla!

kram på er!


RSS 2.0