Tävling 12 & 13 September

12 September, Västkustens KM!



Min första tävling som västkustare igen! Kändes riktigt, riktigt bra! All kondisträning på kaninerna hade även den gett resultat och alla var jätteduktigt!
Tävlingen flöt bra även fast det va lite tråikigheter och gnäll här och där. Tycker det är bra med mycket starter i klasserna för då kan alla hjälpa till att sätta upp hinder även fast dom inte står uppskrivna i den klassen; vilket också dom alldra flesta gör iaf. Tyckte det var bra och lagom svåra banor även fast det va lite gnäll på ett par, fast vissa måste alltid gnälla... och vissa...nä, jag låter det vara där...

Trias placerade sig 4:a i första eliten och 7:a i andra; vilket räckte till att bli Klubbmästare i Krokbana 2009!

  



Glimma hoppade trots att hon knappt velat röra sig ur fläcken hemma, hoppat för att sno åt sig det där sista krokcertet som hon behöver tändes igen ;)


Glittra
brunstade men gick endå igenom krok svår på 4+1, vilket dock inte räckte till final tyvärr.

Ville fjompade runt i krokig svår och rev de enklaste hinderna i varje omgång, 1+1+2 blev resultatet. Det blev ingen pinne men räckte till att bli Minimästare i krok 2009!




Mullesötisen gick på 6 fel i Krok Lätt Ny men han nosade faktiskt inget alls och sprang som en liten tok!



13 September, Falköping



Ville
fick äntligen sista pinnen upp till elit i krok! 0+0 och seger dessutom!




Glittra
brunstade och krånglade i krok svår, 3+3 tror jag att hon gick. I Rak svår var hon som tokig 2+1 fel och snabbaste tiden i båda omgångarna! Seger och första pinnen i svår!



Mulle gick på 5 fel i krok lätt ny och förvånade mig sedan med att gå 0+2 i rak lätt ny! Tyvärr ingen placering men nästa gång så ;)


Shupping! :D

Mitt paket från GadgetGirl har kommit!

Hörlurar och en ögonframsböjjare med värme!


jäkla kamerakvalle...jaja...


090910

Kommer vara så sjukt trött imorgon! Kommer ju knappast kunna sova än på några timmar och halv 2 skall jag hämta Carro på Skövde station. Innan dess måste jag hunnit med massa saker, bla vart och skrivit in mig hos arbetsförmedlingen...gillar inte arbetsförmedlingen alls men vill jag ha ut några pengar innan jag fått jobb så har jag inte så mycket att välja på tyvärr... Måste betala lite räkningar, fixa allt inför lördag; jag och Carro åker antagligen ganska tidigt, räknar med ca 3 timmars bilåkande, måste handla mat, ta ut pengar, gå till apoteket m.m, m.m, m.m. SUCK! Det löser väl sig förhoppningsvis.

Har blivit så sjukt WoW-sugen med men har betslutat att hålla ut tills måndag när mitt dygn förhoppningsvis är lite mer åt rätt håll. Längtar till nästa expansion, lite trist att vi kommer mista Orgrimmar bara =( Jag gillar ju Orgrimmar... Sen har jag en hel del grejjer jag vill ha avklarade innan expansionen så jag hoppas inte att den kommer alltför snart.

Nu skall jag kollar på CSI och äta något, bra ätit 10points än idag så jag är hungrig...
Sen blir det anatgligen något avsnitt av Legend of The Seeker och sen så skall jag försöka sova iaf innan klockan 3..Då borde jag kunna ta mig upp vid 10 iaf :)

Nu skall jag fortsätta virka på min sköldpadda!

Natti Natti!






Trött?

Näe, bara typ hög på panodil haha nä inte riktigt så illa men inte det minsta trött fast jag mår skit. Jag som skulle till arbetsförmedlingen imorgon, lär väl inte bli något med det heller nu antar jag, får se om jag hinner på fredag.

Imorgon måste jag iaf koncentrera mig på att bli frisk så att jag kan åka och tävla till helgen! viktigt, viktigt! Vill ju inte missa KM! =)

Har lite ångest över vad jag skall göra nu...Jag kan;
1) Ta en nektarin, bädda ner mig i soffan och zappa runt bland skitprogram.
2) Ta en nektarin, bädda ner mig i soffan och kollar på ett avsnitt av Legend of the Seeker på datorn.
3) Ta en nektarin, bädda ner mig i soffan eller sängen och fortsätta virka på min gris.
4) Bädda ner mig i sängen och sova.

Fyran är uteslutet, jag kommer inte sova på flera timmar, hatar att ligga vaken. Funderar på att kombinera 1 & 3 eller 2 & 3.. skall fortsätta på grisen iaf eller börja på dom små bebistofflorna jag vart sugen på att göra så länge.

Aja, får väl se, ursäkta för mitt urtråkiga inlägg men jag gillar att skriva på denna datorn, den är så liten och mysig :D

Natti Natti!

090909

oj...090909! :D

Tröttsam dag...halsen gör ont,ont ont och jag har suttit halva dan med papperstussar instoppade i näsan för att det inte skall rinna; är så tät att jag kan inte snyta mig (och inte snöra in det) så det bara rinner å rinner...mysigt!
Inte har jag fått virkat något nytt heller, har fått en knöl på mitt långfinger som gör ont så försöker låta bli men kan nog inte hålla mig mycket längre :D

Nä, nu skall jag försöka sluta gnälla...igen :)

Har kommit på att jag behöver en ny hona (kanin, för er som inte förstod det;)). Jag vill inte ha nån hona, men hela den där avelsbiten fungerar inte så bra utan en...får väl se om jag hittar nån fin som inte är släkt med allt...
Hittade faktiskt en kull häromdan som va väääldigt intressant men nä då, det var bara hanar i den kullen såklart..

Nu skall jag bädda ner mig igen med en kopp kaffe, lite garn och en virknål så får vi se vad det blir :D

Skriver mer senare kanske.
kram på er!


Morot

Ingen bra dag...har åkt på en sjukt jobbig förkylning och febern gillar att spela mig spratt genom att hoppa upp och ner! Så jag lär väl tillbringa även denna dag i soffan tillsammans med min kära korg (bild längst ner i inlägget ;)).


Gjorde en morot igår! Mönstret kommer från min nya bok; "Virka Amigurumi" av Mia Bengtsson (Den syns i korgen)



Moroten skall få ögon och mun senare när jag har skaffat nål :)





Min älskade korg med alla virk-grejjor :)
Där kan ni även se min hittills halvfärdiga Mew som sitter nerklämmd


Kaniner, kaniner, kaniner...

Ungefär vad min dag bestått av, massor av kaniner! Har städat burar, hopptränat, konditionstränat och skrivit massa text till kommande hemsidan om dom :) Egentligen skulle det finnas massor med söta bilder i detta inlägget men kameran ville inte följa med ut idag (ok jag glömde den) så är det lika fint väder imorgon så skall jag ta och fota lite då.

Just nu jobbas det på konditionen hos sammtliga av tävlingskaninerna så de har fått vara ute och springa 2 gånger var i sele idag och de andra varsinn gång. Dessutom har jag börjat träna upp Mulle som är Magnus kanin. Han har tävlat några gånger men inte varit direkt intresserad av att hoppa så han har blivit mer som en maskot här hemma men nu. Idag så klämde iaf Magnus ur sig att han betalar Mulles startavgifter så då fick jag sätta fart och lillkillen verkar ha mognat till sig en aning, för han hoppade jättefint och sprang som en liten tok. Vem vet? Det kanske skulle kunna bli hoppkanin av honom trots allt ;)

Nu skall jag hoppa i säng! Imon skall jag köra Magnus till skolan igen.

Snälla...

om nått inte handlar om mina inlägg eller inte är någon fråga till mig så snälla låt bli att kommentera under mina inlägg.
Fick en irriterande kommentar men massa skitsnack om en blogg (som visserligen va befogad ;)) och massa reklam om en annan... SUCK! Dessutom var den anonym...
Låt bli bara...

Dygnsrytm?

Jao, nu har det hänt igen! Min dygnsrytm är helt åt pipan.. men men, det löser väl sig på måndagmorron när jag måste gå upp tidigt för att köra Magnus till skolan. Så ja ja... skit samma.

Idag har jag och Magnus börjat fixa sovrummet, det ser föräkligt ut med flyttlådor och skit överallt. Mycket e klart och borta men en hel del kvar. Skall försöka fixa klart allt imon så jag kan gå igenom hela min garderob sen. Mycket som säkert kan säljas och mycket som säkert behöver inhandlas ;) Jag har tex slängt 4 par strumpbyxor och leggins idag. Har ju en liten garderob som man går in i, funderar fortfarande på hur denna skall inredas men jag har massa smarta ideer!

Nu skall jag virka lite tror jag. Har ju en Hello Kitty-docka som skall bli klar nån gång ;)


btw; jag har gått ner 1,5kg sen i måndags! Det funkar!

kram på er!

Seriöst!!!

Såg en sak i metro som jag måste såga totalt! Har nog inte sett något så löjligt på mycket länge! Seriöst!
Det är en sele som man sätter på sin hund som håller en påse under rumpan så att man slipper ta upp skiten! Hur lata får man bli egentligen! Seriöst! Du måste ju endå ta loss påsen och knyta ihop den? Du kommer ju endå känna lukten? Kommer inte skiten rent av att "rinna" längst påsens väggare så att risken är nog ganska stor att du får på händerna när du skall knyta igen den? Den risken är inte så stor om du böjjer lite på ryggen och tar upp skiten efter din hund för egen maskin. Visst, du slipper kanske känna konsistensen, men hallå? Det visste du väl att du skulle behöva göra INNAN du skaffade hund? Kan man inte ta upp skiten efter sin hund så skall man fasiken inte ha hund heller...
Nä, vet ni vad...LÖJLIGT!
Shit vad jag skulle skämmas om Gissa gick runt med en stor påse dinglande under rumpan så fort vi gick utanför dörren...inte för att hon skulle vilja skita heller, hon skiter inte ens om hon har regntäcke på sig som går för långt bak på rumpan xD
Snart kommer det väl nån sorts påse att sätta där fram med IFALL hunden skulle spy!
Seriöst!




Sååå, vad tycker ni???


Trött, Tröttare...

...Tröttast? Det måste vara jag. Är så sjukt trött efter bara några timmars sömn.
Sitter i soffan och försöker sortera och vika en hel låda med rosetter. Många av dom har trots att jag vek dom noga när jag packade ner dem blivit konstigt böjda och trassliga. Får göra något åt det innan jag hänger upp dem. När de små rummen blir klara skall ett glasskåp upp där alla pokalerna (som är någonstanns i garaget...) skall in och rosetterna upp runt om. Blir nog bara cuprosetter och SM-rosetter som hängs upp, alla de andra ser ju endå likadana ut ^^ Dom får vänta tills jag har ett kaninstall; där kan dom få täcka så mycket det bara går :D

   Jag tycker det är tråkigt att få klubbar har rosetter numera, iaf så att man får både rosett och pris. Det fick man alltid förr även fast jag oftast tackade nej till något annat än de blå-gula (jag hade endå bara de upphängda). Idag hade jag gärna tagit imot både röda och vita rosetter men naturligtvis väljer jag helldre ett presentkort eller en gratis-start om det finns. Man säger att rosetter är dyra, men de var väl lika dyra förr? Eller? Aja jag har så jag klarar mig, speciellt om man räknar med de 3 ikeakassarna som ligger proppfulla i kinna... men tycker endå det är tråkigt.


  

 


Tidigt!

Idag är jag uppe i "normal" tid! Första gången på väääldigt länge Förutom när jag tävlade) Skall köra Magnus till skolan nämnligen!

Igår föresten, 19/20 points! Var inte hungrig på hela dan mer än normalt ;)
Är dock lite orolig för idag. Hur jag skall lyckas spride ut dem så jag slipper gå hungrig? Vi får se hur det går.
Nu måste jag åka!


Fodral till Virknålar!

Började bli trött på att inte hitta virknålarna när jag behövde dom och att dom helt plötsligt försvann ner i nått nystna när dom låg i korgen så jag tog och virkade ett fodral till dom!
Det gick åt nästan ett helt nystan (50g och ca 10g kvar). Använde virknål nr 3 och virkade riktigt hårt för att inte nålarna skall  kunna glida igenom eller fastna.
Skall sätta på en knapp att stänga det med senare men så länge blev det en lång fläta luftmaskor som viras runt och det tycker jag ser riktigt "mysigt" ut.



Dagens mat!

igen...


*Modifast Choklad
*2 Frukostknäcke
*2 skivor ost
*1,5 glas mjölk
*1/2 paprika
*1 banan
*Jordgubbar
*Risotto
*Vatten
*3 Champinjoner

Totalt 15,5points! (av 20 tillåtna)

Troll

Jag och världens sötaste Trollkatt var ute i den stekande värmen! Han roade sig med att äta gräs och försöka gömma sig medans jag fotade xD


Söt, eller hur ??? ;)


090901

Gick upp för en halvtimme sen ungefär; så går det när man sitter och kollar på TV tills kl 3 på natten xD
Jag och Gissa hade en jätteskön kvällspromenad vid halv 4 inatt (imorse :P). Jag älskar att vara ute och gå vid den tiden, man slipper möta folk och allt är bara lugn och ro. Tyvärr är jag för feg för att våga gå in i skogen vid den tiden så det blir runt husen i området :P

Idag var det meningen att jag skulle gå till arbetsförmedlingen men efterssom dom skulle ha nått utbildningstjaffs idag så får det bli imorgon istället. Hatar att det skuts upp hela tiden! Vill ju bara komma dit och få skiten avklarad så att jag kan börja söka jobb på ennu mera allvar än vad jag redan gör!

Nu skall jag ta en sväng med Gissa och sen skall jag gå ut och fixa lite i kaningården.
På tal om kaniner så betalde jag precis in min medlemsavgift idag; så nu är jag Västkustare<3 igen!

bye bye!


Dom är klara!

Tadaa!!!



Blev till och med en liten snutt garn över.
Nu över till detgår nystanent för ett par längre!


Dagens mat!

Det fick bli en kategori till allt mitt mattjat nu. Det fick blir Dieten med """ efterssom jag egentligen inte vill kalla det diet. Diet i mina öron är när man skall gå ner i vikt, jag vill mer hålla vikten (men blir naturligtvis inte ledsen om jag skulle tappa de KG jag gått upp ).

I dag har jag ätit:

*Modifast choklad, 4points
*1 chokladbit, 1points
*2 stora glas vatten med pressad citron, 0points
*2 glas lättmjölk, 2points
*2 skivor frukostknäcke, 2points
*2 skivor ost, 1points
*2 glas vatten, 0points
*Ris, 2,5points
*Vegg-kyckling, 2,5points
*Sweet chili sås, 0points
*3 koppar kaffe, 0points

=15points av 20 tillåtna!

Men jag har ju inte gått å lagt mig än så lär nog bli något mer antagligen en smuttis med mjölk jordgubbar och en halv banan (=1points)


RSS 2.0