Tävling 12 & 13 September

12 September, Västkustens KM!



Min första tävling som västkustare igen! Kändes riktigt, riktigt bra! All kondisträning på kaninerna hade även den gett resultat och alla var jätteduktigt!
Tävlingen flöt bra även fast det va lite tråikigheter och gnäll här och där. Tycker det är bra med mycket starter i klasserna för då kan alla hjälpa till att sätta upp hinder även fast dom inte står uppskrivna i den klassen; vilket också dom alldra flesta gör iaf. Tyckte det var bra och lagom svåra banor även fast det va lite gnäll på ett par, fast vissa måste alltid gnälla... och vissa...nä, jag låter det vara där...

Trias placerade sig 4:a i första eliten och 7:a i andra; vilket räckte till att bli Klubbmästare i Krokbana 2009!

  



Glimma hoppade trots att hon knappt velat röra sig ur fläcken hemma, hoppat för att sno åt sig det där sista krokcertet som hon behöver tändes igen ;)


Glittra
brunstade men gick endå igenom krok svår på 4+1, vilket dock inte räckte till final tyvärr.

Ville fjompade runt i krokig svår och rev de enklaste hinderna i varje omgång, 1+1+2 blev resultatet. Det blev ingen pinne men räckte till att bli Minimästare i krok 2009!




Mullesötisen gick på 6 fel i Krok Lätt Ny men han nosade faktiskt inget alls och sprang som en liten tok!



13 September, Falköping



Ville
fick äntligen sista pinnen upp till elit i krok! 0+0 och seger dessutom!




Glittra
brunstade och krånglade i krok svår, 3+3 tror jag att hon gick. I Rak svår var hon som tokig 2+1 fel och snabbaste tiden i båda omgångarna! Seger och första pinnen i svår!



Mulle gick på 5 fel i krok lätt ny och förvånade mig sedan med att gå 0+2 i rak lätt ny! Tyvärr ingen placering men nästa gång så ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0