1/5-2010 Stättared

Årets tredje (?) tävling avklarad! Stack till stättared imorse där vi skulle ha en något liten tävling i samband med nått stort jippo dom hade för sig där. Var bara lätt och medelsvår krok samt höjd så det blev inte så många starter för mig; närmare bestämmt 6st - Mulle, Jack och Gustav i båda lättklasserna! Mulle gick som vanligt, onödiga rivningar lite här och lite där, klarar såklart de stora hinderna på något vänster men inte dom enkla små.. aja så kan det gå när näsan sitter fast i marken :) Jack va vettskrämmd för all blåst i första klassen och drog med sig ett par bommar men visade i andra att han minsann är lika duktig som pappa på att dammsuga banan och hoppa stillastående.. 0+0 fel och första krokpinnen! :)
Så var det då Gustav som aldrig hoppat annat än rakt innan efterssom han blir så förbannad när jag tar i kopplet... Han hade ett sånt sjukt hindersug redan på framhoppningen och skulle hoppa hela tiden, fram och tillbaka om han hade fått. Han har verkligen börjat tycka hoppningen är jättekul nu och hoppar inte bara för att hinderna står ivägen som han gjorde förr. Första rundan gick undan, han skulle på alla hinder sammtidigt och det va ett under att vi inte rev ner alla med kopplet.. 0+1 i första klassen och så även i andra. Felet från båda klasserna va hinder byggda som "lådor" det går inte att ta dom i 180 knyck, då åker förstabommarna :P Han kom precis utanför pinne i båda klasserna (som snabbaste ettfelare^^). Det bästa var iaf att han va glad! Inte det minsta arg :D Han är helt klart en av dom mest lovande ungkaniner jag haft, skall bli så otroligt kul att se vart han är i hoppningen om ett år när han mognat och förhoppningsvis lugnat ner sig en smula :)

Kallt som sjutton va det med och jag är fortfarande megafrusen så nu blir det en lååång varm dusch och sen lite kaffe på det!

kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0